15.10.12

Per als amants dels tòpics

Escut de la Sureté national



Llista de paperassa necessària per demanar la carte de séjour. Si no oblido res:

  • omplir 3 còpies cadascú d'un formulari en DIN A3;
  • omplir 1 fitxa per a la policia (com si els altres documents no foren per a la policia- ?!);
  • 3 còpies* legalitzades del passaport de cadascú, incloent-hi la primera pàgina i la pàgina de la primera entrada al Marroc;
  • 3 còpies legalitzades del certificat de residència de cadascú (cal demanar-lo al consulat);
  • 6 còpies legalitzades de l'attestation de recrutement (que s'obté al lloc de treball);
  • 6 còpies legalitzades del contracte del pis, o de l'adjudicació, en aquest cas;
  • 8 fotos de cadascú de 2 x 4 cm amb fons blau**;
  • 6 còpies legalitzades del llibre de família (primera pàgina i pàgina d'inscripció del matrimoni);
  • 3 còpies legalitzades de la declaració sur l'honneur que vivim junts (no n'hi ha prou amb el llibre de família...). És sorprenent que les facen legalitzar, ja que és un document que signes tu...;
  • 2 pòlisses de 100 MAD (fa dues setmanes que no en queden a tot Tetuan...).
Actualització:
  • 3 còpies legalitzades d'un certificat mèdic que un metge que no l'ha vist en la vida li farà per un mòdic preu (100 MAD, menys de 10 €);
  • 3 còpies legalitzades d'un certificat d'antecedents penals.

-----
* En realitat, el número de còpies que demanen de cada cosa és variable. Depèn de...?
** A la botiga de fotos ens les han retocat: ens han pentinat, afaitat... (?!).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per vindre. Tots els comentaris són benvinguts, i a més de franc.