28.1.13

Sopa de ginebró

Ginebrons recollits de camí a un bosc d'avets

Imprescindibles per preparar la sopa que proposen a Nueva Cocina Marroquí

6 comentaris:

  1. Jo he vist ginebrons en les nostres incursions micològiques un munt de vegades i mai m'he atrevit a agafar-los. Sempre he pensat que m'equivocaria d'espècie i acabaria flipant amb alguna baia al·lucinògena... M'hauré d'atrevir, ja veig...

    ResponElimina
    Respostes
    1. La sopa val la pena! (com totes les receptes que he tastat d'aquest bloc, val a dir).

      Elimina
  2. Estic amb la Bertika....i si et senta malament? per cert, quin gust té? vull dir a què s'assembla....

    ResponElimina
    Respostes
    1. UF, no sóc cap experta, però no sé jo si et pots intoxicar amb ginebrons. A més, per preparar la sopa aquesta ni tan sols te'ls menges, només hi fas una infusió. Quin gust té? Mmm, la infusió li afegeix un toc fresc a la sopa de ceba... No sé com explicar un gust, potser una mica com un toc de menta. Li dóna també una oloreta fina.

      Ei, gràcies per vindre i comentar! :D

      Elimina
  3. Doncs jo trobo que val la pena provar-ho. Segur que no passa res. Però he hagu de mirar a Vikipèdia que eren i diu que serveix per especiar la carn. A mi m'agradaria provar-ho, soc molt curiós amb el menjar encara que mols cops acabo assegut a la tassa del vater.....jejeje

    Ja se sap que el viatjar té aquestes coses!

    Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo ho he tastat i cap problema. Deliciós!

      Elimina

Gràcies per vindre. Tots els comentaris són benvinguts, i a més de franc.