1.2.13

Almàssera

Curiós de veure una almàssera (المَعْصِر) a l'aire lliure. Queda clar el perquè del grau d'acidesa de l'oli d'oliva marroquí.






3 comentaris:

  1. Realment és un oli super bo, super dens, i efectivament àcid (però a mi això m'encanta, jeje)....el què sempre m'ha deixat sorpresa és que amb la quantitat d'oliveres que tenen en canvi, en proporció al nivell de vida, sigui un bé de luxe, tan car i tan poc accessible...a canvi fan servir per tot aquest "huile de table" que no diu ni d'on ve (ho he buscat a tot arreu i no ho he trobat!)i que és veritablement sospitós.... si troves d'on ve, digues-m'ho!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. És qüestió de gustos. L'oli ací en general és molt àcid (per tant, baixa qualitat). En part suposo que té a veure amb el temps que tarden a moldre les olives, pel que he vist. Almenys a Tetuan, d'extra verge no se'n ven enlloc (vull dir amb una etiqueta que ho diga).

      Aquest "huile de table" alguns amics d'ací diuen que és oli per màquines de cosir... :D

      Elimina

Gràcies per vindre. Tots els comentaris són benvinguts, i a més de franc.