11.3.14

Tagín de peix


Gent que ho entén ens ensenya a fer tagín de peix (no molt diferent del suquet).

I si no teniu ganes de cuinar tant, un bon lloc per tastar-lo és aquest restaurant d'Asila. El de baix, de lluç:


5 comentaris:

  1. I què porta? S'hi posen espècies?

    ResponElimina
    Respostes
    1. No va posar més que julivert, coriandre, comí i pebre negre. dic "només" perquè això sembla "imprescindible"! Ací el menjar no és tan especiat ni coent com la gent espera. És ben semblant a ca nostra. Ací tens una recepta completa: http://receptesdecuinadelmarroc.blogspot.com/2014/03/el-tajine-de-pescado-te-transporta-otro.html

      Elimina
    2. M'ha sorprès! :)

      Elimina
  2. Respostes
    1. La llàstima és que no li vam fer una foto al primer... És que no vam poder esperar a tastar-lo! :)

      Elimina

Gràcies per vindre. Tots els comentaris són benvinguts, i a més de franc.