12.11.12

Coses difícils de trobar

Tot i que comprar és un dels esports més practicats a Tetuan, hi ha coses difícils de trobar. És a dir, coses que preguntes a qui preguntes, nacional o foraster, t'acaba dient que has d'anar a comprar-ho a  Ceuta (un altre esport: anar-hi els caps de setmana).

Exemples:
  • Fusta de planxar. Misteriós, perquè venen fundes per a la fusta de planxar però no fustes. Llavors, per què volen les fundes? On les posen? Finalment sí que vam trobar una fusta de funda florejada (amb estampat de kiwis, oh yeah) a l'hipermercat (Marjane). Era l'única que hi havia i vam estar mitja hora a la caixa perquè no en trobaven el codi. Resulta taaaaan estrany comprar això...!
  • Potes metàl·liques per a un somier. Misteri número 2. Venen somiers amb potes (de mides particulars), i el preu de les potes ve de banda a la factura. Però no venen potes soltes (?).
  • Trampes per a panderoles. Sembla que el producte més utilitzat per combatre-les és una espècie de gel. No l'hem comprat perquè, més que misteriós, és inquietant. A les instruccions diu: "Posa-ho per on solen passar les panderoles". Però jo el que vull és que no passen per enlloc! 
NB Aquest apunt no té foto perquè posar la fusta de planxar o una panderola em pareixia abusar de la paciència dels visitants...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per vindre. Tots els comentaris són benvinguts, i a més de franc.