8.1.13

Complete Install

Algunes coses que han passat en els darrers quatre mesos i una setmana 

(no necessàriament en aquest ordre):


Hem viscut un mes en un hotel. / Hem rebut postals de Roma, de prop d'Amsterdam i de Vinaròs, entre d'altres. / Hem comprat l'única nevera no frost de Tetuan i un llit d'1,40 m. / El meu ordinador descansa en pau. / Hem rentat la roba més de 25 vegades a cases d'amics i veïns. / Hem descobert que els batuts d'alvocat creen addició. / Hem manat a arreglar una persiana preturística que duia, pel que sabem, cinc anys espatllada. / Quasi he superat el vertigen pujant i baixant de l'escala. / Hem caminat per llocs de bellesa inesperada i hem gaudit de colors sorprenents. / Hem comprat 36 plats blancs i 4 d'estampats. / Tenim un bloc (aquest). / Hem comprovat una altra vegada que el bricolatge trau el millor i el pitjor de l'ésser humà. / He fet d'intèrpret anglès australià-espanyol en la consulta d'un metge. / Ens han intentat estafar en comprar una bombona de butà i ens han estafat en comprar un poal. / M'he fet fotos de carnet 4 o 5 vegades./ Hem volat amb Air Arabia. / Hem vist mones. / Hem gastat més de 100 kg de pintura. / Tenim passaports de color blau. / Hem tastat l'autèntica fabada asturiana i sushi casolà. / Etc.

Podríem dir que el procés d'instal·lació ha acabat i ara comença el fabulós procés d'adaptació?

10 comentaris:

 1. Us van estafar amb un poval? Estava foradat? Això de la roba... senyal que teniu amics i dels bons! Pengeu una foto de les mones :D
  Uf, no m'havia adonat que ja feia quatre mesos que havíeu marxat. Com es veu, no els heu desaprofitat gens. A l'estranger sempre s'acaben fent més coses. No he tastat mai un batut d'alvocat, mmm...

  ResponElimina
  Respostes
  1. a) El poal va resultar molt car. Almenys, foradat no estava.
   b) Ara, a més d'amics i veïns ja tenim rentadora (sofà encara no, però tot arribarà). La veritat és que és difícil negar-li a algú l'ús de la rentadora si el veus necessitat, no?
   c) Tenim fotos de les mones però no les hem penjades perquè no les hem fet nosaltres.
   d) Jo no tinc tan clar que aprofitem tant.
   e) Estàs oficialment convidada a un batut d'alvocat!

   Elimina
  2. Felicitats per haver superat l'etapa

   Elimina
  3. A estones ho dubto...

   Elimina
 2. Siiiiiiii, completament d'acord!!!! el suc d'alvocat crea addicció....no pots parar....cada nit anterior a agafar un vol cap a Marrakech somnio amb que prenc un batut d'alvocat...i em passo tots els dies com un corcó suplicant-li al meu company que pliiiissssss....i m'és igual que faci un fred que pela....simplement és deliciós!!!!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Mira, m'has convençut. Lux: me'n vaig a fer-me'n un abans de dinar! (Sense ànim de fer enveja, eh?).

   Elimina
  2. Doncs una micona si me'n fas :P

   Elimina
 3. I understand these were exciting, challenging, sometimes hard, sometimes easy, and after all beautiful first four-and-quarter month!
  I thought new months in a new country are considered 'honeymoon', too :-) And after the honeymoon-phase a new phase provides new challenges. So good luck on your next step in the proces!

  Batuts d'alvocat - enjoy! Funny, I always thought that the only two things were: eat them plain, or make guacamole of it!..

  ResponElimina
  Respostes
  1. So I answer the same as to Eutrapèlia: you're officially invited to taste a wonderful avocado milkshake. I promise you won't never forget it!

   Elimina

Gràcies per vindre. Tots els comentaris són benvinguts, i a més de franc.