5.2.13

Un tresillo bé mereix un apunt

Dies (mesos) previs

Visita a més de deu botigues de mobles de Tetuan. No pot haver-ne moltes més. I no és que siguem perepunyetes, és que los opcions són MOLT limitades.

Dia 0

Tornant de comprar verdura l'hem vist, hem preguntat el preu i ens hem decidit: tresillo (3+2+1) d'escai. Relativament barat, moderadament còmode i perdudament setanter: un sofà estil tia.

[Vacances: operació sofà ajornada unes setmanes].

Dia 1

Anem a la botiga il·lusionats i ens costa una mica convèncer-los que efectivament volem el sofà i deixarem allò que abans ens deien "senyal i paga": tot en un dia i tot en àrab, massa per a la carabassa. Estem segurs?

L'empleat ens ha dit que tardarà 20 dies. L'encarregat li ho confirma: seran 20 dies. L'home que reparteix ens duu una cadira (molt vella, per ser una botiga de mobles, no?) mentre esperem que l'encarregat acabe amb un altre client. Llavors li pregunta a l'empleat què volem i després ens ho pregunta a nosaltres una altra vegada: "Aquell joc que hi ha allà però en tal color, quant tardarà?", "20 dies". Waha. Entre tres persones ens fan un rebut (però el nom l'escric jo). No hi consten el model ni el color (per què no ens estranya?). Entreguem els diners i donem la mà a l'empleat, a un altre empleat, a l'encarregat, al senyor que reparteix els mobles i a un que passava per allà. Dubtem si estem comprant un moble o de casament.

Abans d'eixir de la botiga se m'ocorre preguntar-li a Mustafa (l'encarregat): "Aixi, tornem en 20 dies, no?". Mustafa: "20, 25...". Ens agafa un atac de riure.

Dia 3

Passem per casualitat per davant la botiga i l'home que reparteix (que, per cert, té mil anys i sembla l'únic que treballa) ens fa aturar i crida l'encarregat Mustafa, molt content. La cara de l'encarregat també s'il·lumina en veure'ns. Caram, val que som clients, però no n'hi ha per tant, no? Llavors ens torna a traure la carta de colors perquè no tenia clar de quin color l'havíem demanat (Ah, Mustafa, per què no t'ho vas apuntar?). Ara sí, tot clar. I el model? Tot clar.

I si no hauríem passat per la botiga què? M'imagino un fabulós tresillo de color fúcsia, o malva, o butà... I quin model hauran demanat?

(Continua ací)

2 comentaris:

 1. Aquesta història promet... ESpero ansiosa per saber de quin color arribarà, de quin model i quan... ;)

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ja veus que aquesta vegada he fet trampa i he esperat a publicar la història quan he sabut el final... :D

   Ara ja pots vindre a prendre un te!

   Elimina

Gràcies per vindre. Tots els comentaris són benvinguts, i a més de franc.