11.9.13

Internautes marroquins

La setmana passada es publicava al diari marroquí Bladi.net que, segons Alexa (una empresa que mesura el trànsit dels llocs web) entre els llocs més visitats pels internautes marroquins el darrer mes d'agost hi ha quatre llocs pornogràfics (en 14a, 22a, 34a i 70a posició).

També diu la notícia que fa dos anys el Marroc es trobava entre els deu països que més recerques fan de continguts eròtics segons Google Trends (ferramenta que analitza què busquen els internautes a Google): els 3rs del món que més vegades havien buscat vídeo X, per exemple i els 5ès que més vegades havien buscat sexe (parèntesi: i probablement ara no serà molt diferent; si s'hi entretenen una mica veuran que els països àrabs són capdavanters en aquest assumpte).

Fins ací, siguen fiables aquestes dades o no, res de sorprenent. El que sorprèn és el darrer paràgraf que diu que, si bé durant l'estiu la recerca del mot sexe es dispara, durant el Ramadà baixa dràsticament, perquè hi ha "una revifada de l'espiritualitat".

1 comentari:

  1. Ostres! això em recorda a un article que parlava que al món àrab era on més es venien articles de roba interior i fantasia....i em va sorprendre, però ho vaig entendre: hi ha una part del món que transcorre de portes endins.

    Suposo que quan els rols de gènere estan tan i tan marcats i separats; no existeixen les amistats prematrimonials, etc... la curiositat d'un bon gruix de la població (principalment jove) en descobrir allò que és tabú o vetat deu ser moooolt gran

    ResponElimina

Gràcies per vindre. Tots els comentaris són benvinguts, i a més de franc.