28.9.13

L'última hora de l'hora

L'hora al Marroc és un fer la mà. L'any passat la van canviar quatre vegades. Cap dels quatre canvis coincidia amb Espanya (Europa?), de manera que va haver-hi setmanes amb una hora de diferència i altres amb dues hores.

Conseqüències bilaterals:
 • Exemple 1: anar i comprar un bitllet d'autobús i assabentar-se que surt a les vuit de l'hora vella (però arriba a les no sé què de l'hora nova - ?!?).
 • Exemple 2: arribar a un restaurant reservat, que no hi haja ningú i li diguen: "Ah, però venien a les dues de l'hora nova?".
 • Etc.

Sincerament: no coneixem ningú que puga assegurar al 100% en cada moment si l'hora que tenim és la vella o la nova, ni quan la canvien, ni si la canvien. Malgrat tot, pareix increïble, però després d'un parell d'anys la gent s'hi havia acostumat, o resignat, i aquesta nit a les dues tothom estava disposat a avançar el rellotge una hora... 

Però no. Avui (avui!) el Ministeri de la Funció Pública i la Modernització de l'Administració ha emès un comunicat per dir que la canviarem el més que ve. O no.

2 comentaris:

 1. Quatre vegades! I això serveix d'excusa per arribar tard a la feina? Per aquí també diuen alguna cosa d'implantar la mateixa hora que a Londres, a veure com acabarà!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ací no calen excuses per arribar tard a la feina! :D
   Però segur que avui molts hi han arribat massa prompte: els que no es van assabentar que NO es canviava l'hora.

   Elimina

Gràcies per vindre. Tots els comentaris són benvinguts, i a més de franc.