21.2.14

Futbol: fets curiosos

Fet curiós núm. 1: Los Paloma i Los Matadores


El MAT no té un grup de seguidors ultra, sinó dos: Matadores i Paloma. El nom dels primers deriva del nom de l'equip, i el dels segons del sobrenom de la ciutat de Tetuan (La Paloma Blanca). Com que la joventut de Tetuan quan va al futbol no va a menjar pipes, aquesta duplicitat creava molts problemes i donava molta faena als infermers. Així que no fa molt (finals de l'any passat?) van fusionar-se.

Si s'han resolt o no els problemes, no ho tenim clar. Però si abans l'estètica feia por, ara amb la calavera i el colom junts és directament surrealista.


Fet curiós núm. 2: Kenitra

Entre els enfrontaments que desperten més expectació a Tetuan, després del Barça-Madrid (sí, després), hi ha el ديربي الشمال o derbi del nord: Tetuan-Tànger. Però ni de lluny com quan juga el KAC (Kénitra Athletic Club).

Ës inexplicable. Què passa amb Kenitra? Cada vegada aquest equip aterra a Tetuan la batussa és monumental. Si de normal a l'estadi deu haver-hi una dona per cada dos mil hòmens, pam dalt pam baix, pot estar ben segur que no en veurà cap quan l'equip de Kenitra juga contra qui siga.


Fet curiós núm. 3: Els generals

La FRMF (Féderation Royale Marocaine de Football o الجامعة الملكية المغبية لكرة القدم) és el reial organisme que s'ocupa de tots els assumptes relacionats amb el futbol. El president, normalment, és un coronel o un general.

2 comentaris:

  1. Un coronel per atendre els assumptes del futbol... no es queden curts!

    ResponElimina

Gràcies per vindre. Tots els comentaris són benvinguts, i a més de franc.