25.5.14

Propaganda electoralPotser si han visitat el Marroc han vist alguna vegada parets com aquestes i s'han preguntat què significa. És l'espai reservat per a la propaganda electoral. A les eleccions marroquines es presenten molts partits, i sovint són més coneguts pels símbols que pels noms (sense comptar que encara hi ha més del 30% de la gent que no llegeix).


6 comentaris:

 1. Així doncs, les paperetes també deuen reproduir els símbols, oi?
  Quants son molts partits? A les eleccions europees d'avui, que son de circumscripció única de tot l'estat, i concorren 39 candidatures!

  ResponElimina
  Respostes
  1. A les paperetes surt el nom i el símbol (com a ca nostra). No sé el número exacte de partits; però de tota manera són molts... per al que es pot triar.

   Elimina
 2. Però que hi hagi molts partits és bona senyal, no?

  ResponElimina
  Respostes
  1. No sabria dir-ho. La política del Marroc és molt diferent de ca nostra.

   Elimina
 3. La primera vegada que vaig aterrar al Marroc amb la gent que anavem vam començar amb mil teories: que si era l'ordre d'aparcament dels cotxes dels veïns, que si era alguna cosa religiosa.... la veritat és que se'n troba per tot arreu!

  ResponElimina
  Respostes
  1. A Tetuan tots els anuncis com aquest que veiem són vells (per exemple, aquest, de 2002). No sé si encara s'usa aquest sistema.

   Elimina

Gràcies per vindre. Tots els comentaris són benvinguts, i a més de franc.