18.9.14

Concert de jazz (normal)

Divendres per la vesprada: un concert de jazz oh, jazz a Tetuan? a les set. A les set en punt, allà que estan servidors com dos claus. I, evidentment, no hi ha ningú. Bé, sí, hi ha els dos porters. Dos millor que un, sempre.

—Hola. Que avui hi ha un concert?
—Sí, a les set.

Bé, són les set i deu...

—Que hi ha algú a la sala?
—Sí.
—...
—Una persona.

A les set i quart apleguen els músics. Són espanyols, no marroquins; però amb tres dies que duen al Marroc ja s'hi han adaptat millor que nosaltres. Comencen en deu minuts. Han d'aturar després de la primera cançó perquè no se sent bé; el tècnic no se sap per on para (?) i s'ho arreglen ells mateixos. No toquen ni una cançó del programaPerò per la resta, el concert bé, molt bé. Si hi hagueren posat una barra, ja ideal.

5 comentaris:

 1. Al meu poble d'origen abans de les 23.30 no hi ha festa. Aquí ja saps que sopo a les sis. Dissabte he quedat per fer un brunch a la una!!! L'hora més tardana en què es pot fer això, però si se suposa que és un esmorzar-dinar perquè t'has aixecat tard el cap de setmana i jo normalment dino a les 12... Hi ha alguna cosa que no encaixa perquè els berenars-sopars nostree, tota la vida que són entre el berenar i el sopar... És clar que aquí es menja tothora, si es vol. Però la meua pregunta és: aleshores, esmorzo per aguantar fins al brunch?? Hahah aquests xocs culturals! És clar que l'home amb qui he quedat és espanyol, la dona americana i els bessons mig mig. Desorienta! Jo havia vist brunchs a les onze!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Un brunch a la una és un dinar i avant... :P (Emorza, esmorza...!)

   Un dia vam quedar per sopar amb un americà i vam arribar tard (per culpa de qui duia el cotxe, que no podia eixir del garatge). A les 22 l'home estava a punt de morir d'inanició...

   Ací també es menja a tothora. Crec que no m'hi acostumaré mai (no vull!).

   Elimina
  2. hahahah devia estar a punt de llençar-se per la finestra!!!! jo no menjo a tothora, però quan viatges i fas de guiri és mooolt pràctic que els restaurants no tanquin quan s'acaba l'hora de dinar i de sopar d'aquell lloc, així no et cal sortir corrents d'un museu o d'un jaciment, per posar dos exemples.

   Elimina
 2. Respostes
  1. Així és el jazz... i el Marroc! ;-)

   Elimina

Gràcies per vindre. Tots els comentaris són benvinguts, i a més de franc.