29.9.14

Oktoberfest, diu?!?

A Tetuan, cada vegada que es volen comprar estris normals per a la cuina o la casa és una odissea, perquè tot té floretes, coloraines, purpurina o les tres coses a l'hora. Un plat blanc? Un got llis? Què s'ha pensat, que ací trobarà disseny escandinau?


Però després de voltar i voltar (i voltar!) buscant uns gots grans servidors van tindre sort i els van trobar a molt bon preu. Normal, per què... com ha de tindre eixida aquest embalatge?!?


(Avís: Saben quan als paquets de cereals diu sugerencia de presentación? Doncs això: que aquesta cervesa freda a Tetuan no la troba ni per tots els dírhams del món...!)

8 comentaris:

 1. aqui no feu servir els pots de nocilla com a gots?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Volíem gots grans.

   A banda... bé, sap greu que te n'hages d'assabentar així, però al capdavall un dia o un altre ho hagueres descobert: hi ha gent a qui no li agrada la Nocilla.

   Elimina
  2. I la crema de cacauet?

   Elimina
  3. No :(
   Però ací és més fàcil de trobar que la Nocilla; coses de la globalització.

   Elimina
 2. Jajaja bonissim! Curiós això que comenteu de la Nocilla, on vaig, a un suburbi de Casablanca, només es coneix la crema del Lidl, la Nutella és massa cara i la Nocilla, massa lluny ;-)

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ací de tant en tant hi ha Nocilla, de la que passa a peu per la frontera. La Nutella crec que també és molt cara (però la veritat que no en comprem).

   Elimina
 3. Ostres. Això de la cervesa freda sí q és fotut

  ResponElimina
  Respostes
  1. Freda no, i calenta... complicat!

   Elimina

Gràcies per vindre. Tots els comentaris són benvinguts, i a més de franc.