9.4.15

Nota de tast

Llet de camella (حليب الإبال)

De les bondats de la llet de camella la xarxa va plena: té tones de valors nutritius, ajuda a controlar la diabetis (?), rebaixa l'aparició d'al·lèrgies (??), és útil com a laxant (això és més fàcil de creure)... Sembla que beu vostè llet de camella i no s'ha de morir mai.

Ara, si decideix consumir-la, cal que tinga en compte dos factors:
 1. El preu. Almenys a Tetuan, val quatre vegades més que la de vaca. Lògic, perquè al nord no hi ha camelles. Aquesta bossa ha pujat des d'Al-Aaiun (العيون), uns 1500 km al sud.
 2. El flavor. Olor d'herba a punt de fermentar i gust salat que fa pensar en la mateixa herba, però extreta directament del rumen (primer compartiment de l'estómec) del camèlid.*

*Descripció literal de l'únic membre d'Un puntal d'Hèrcules que va fer el sacrifici de tastar-la.

8 comentaris:

 1. Anònim9.4.15

  Si t'han pagat per fer-ne publicitat realment no t'estàs guanyant massa bé el sou

  ResponElimina
 2. Ja se sap, quan més rar és un producte, més propietats benèfiques té. Per això, jo els tallats els faig sempre amb llet de diable de Tasmània.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Només de pensar en afegir aquesta llet a un cafè es regira tot.

   Elimina
 3. Ja pot ser beneficiosa, al preu que va, i com la descrius, cal tenir encara més estómacs que la camella per consumir-la...

  ResponElimina
  Respostes
  1. Tot plegat, aquest"beneficis" sonen a "camelo"...

   Elimina
 4. Jajaja m'encanten els vostres posts! Aquest any, la Salma (3 anys) en veure un cap de camell amb el seu coll penjat en una carnisseria, va dir: mira, mama, una girafa!!! :D Jo no he tastat ni carn ni llet dd camell i em sembla que trigaré a fer-ho!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies, Georgina :D

   3 anys ja??

   Elimina

Gràcies per vindre. Tots els comentaris són benvinguts, i a més de franc.