20.5.15

L'administració marroquina és molt eficient

Comparada amb l'espanyola, volem dir. Però l'espanyola és millor en treballs manuals.

Que aquesta setmana només havia d'agafar les paperetes, els sobres i els certificats i enviar-los a les adreces de la gent que ho va demanar fa set o vuit setmanes per fax (tampoc no és res, trobar un fax el segle xxi, sap?). Molt complicat, tot plegat. Tan complicat que no n'han sigut capaços i s'han oblidat un sobre. 

Conclusió provisional: una altra vegada servidora no pot votar. (V. Actualització)Aquesta situació no forma part de cap maniobra política. No té res a veure amb els altres milers d'expatriats que no poden votar (per simples errades administratives, probablement, com que no arriben les paperetes o no arriben les que toca); ni amb gent que vota diverses vegades (uns tant i altres tan poc!); ni amb gent que vota sense saber-ho a les ciutats (això són ganes de difamar) i als pobles; ni, de lluny, amb gent que es presenta sense saber-ho. Etc.

Ha sigut, simplement, una barreja d'inèpcia i de mala llet. Inèpcia per par del'administració i mala llet compartida entre administració i servidora. Però de mala llet encara guanyen ells. Sempre guanyen ells.

---
NB Si algú de vostès diumenge no va a votar perquè no vol, que no ens ho conte, per favor.

5 comentaris:

 1. Estàs dient que no pots votar perquè només t'han arribat paperetes de partits que no penses votar? L'altre dia veia una notícia similar a aquestes que enllaces i pensava que la democràcia és tan fàcilment manipulable... la de gols que ens deuen colar per tot arreu, sembla que alguns partits no es deixen perdre cap vot, fins i tot quan els seus potencials votants estan impedits, desconeixen tan sols que hi ha eleccions, i diversos casos similars. Realment, España és un país de pandereta, i per no ser, ni tan sols és una república bananera: és una monarquia bananera! Toca't els ous.

  ResponElimina
  Respostes
  1. El que no ha arribat és el sobre taronja ("sèpia", diuen ells) on s'ha de posar el vot. No es pot votar en un sobre diferent de l'oficial.

   Si fos el que tu dius, hi hauria la possibilitat de dissenyar un bonic i entretingut vot nul.

   Ens adherim a la darrera frase.

   Elimina
 2. Anònim21.5.15

  Espero que els teus no perdin per un parell de vots! Llavors si que faria ràbia.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Oh, si és per això no passa res: ja n'hi ha uns quants encarregant-se que perden per uns milers de vots...

   Elimina
 3. Al final he votat. En fi, més o menys.

  ResponElimina

Gràcies per vindre. Tots els comentaris són benvinguts, i a més de franc.