21.5.15

L'administració marroquina és molt eficient (bis)

(Actualització de l'apunt anterior)

Però l'espanyola és millor en treballs manuals.

Després d'enviar diverses reclamacions, la Junta Electoral respon que al Consolat disposen de paperetes. Que els ho han confirmat (?). Cames ajudeu-me, cap al Consolat i... Què han de tindre? No n'han tingut mai! Almenys, durant els darrers 25 anys, asseguren in situ.

Però el funcionari preferit no és dóna per vençut i aconsegueix que un altre (que a partir d'ara també és el funcionari preferit) es pose en contacte amb l'INE. Aquests escanegen un sobre i l'envien per correu electrònic (res de fax,eh?), de manera que serveix de model per confeccionar-ne un de color i mida pareguts i lletres exactament iguals.

Conclusió: servidora ha votat. Ha costat uns quants faxos (4), correus electrònics (4), funcionaris implicats (3), visites al Consolat (3), setmanes (7), telefonades (2) i un enviament postal. Ha costat que, definitivament, siga coneguda per tothom com La-señora-que-quiere-votar, però servidora ha votat. O no. O siga, sí, però malgrat que conste com a incidència el vot podria ser declarat nul. Esperem que no.

(Darrer capítol?)

10 comentaris:

 1. És un triomf! Deu de ser el vot més costós ( i fastigós) de tot el pais. Crec que per fi s'han rendit i els has conquerit. Felicitats!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Jo crec que sabien que tornaria i tornaria... Fins els guardes de seguretat, quan em veuen, em diuen: "Hola, señora. A votar, ¿no?"

   Elimina
 2. Bruno21.5.15

  Tota pedra fa paret. Encara que al País Valencià la construcció ja sabem què vota.

  ResponElimina
  Respostes
  1. En tot cas, si l'anul·len, més val un nul que no res. La construcció i la deconstrucció, Bruno!

   Elimina
 3. Si et coneixen a destinació, segur que el vot serà vàlid. Mira, la senyora que vol votar, diran. I et perdonaran aquestes petites irregularitats que has comès.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Com a l'escola quan t'aproven perquè diuen: "Pobret, no arriba... però s'ha esforçat tant!"

   Elimina
 4. Anònim22.5.15

  Com t'esforces! A mi ja veig a venir que em farà mandra caminar la cantonada i mitja que em separa del col·legi electoral un diumenge xD Però ho faré, eh?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Jo també faré com que només he llegit el teu comentari a partir de "ho" ;)

   Elimina

Gràcies per vindre. Tots els comentaris són benvinguts, i a més de franc.