4.6.15

Extreme Recycling


Ja hem comentat de vegades que anar al cinema a Tetuan és una experiència no apta per a cors sensibles. A més d'una aventura pel que fa a la llengua de la projecció, clar.

L'única manera de veure una pel·lícula amb una mica de calma és anar a les primeres sessions i entre setmana. L'altre dia, a l'Avenida (la foto és de l'altre cinema, l'Español), hi havia més treballadors que espectadors. Literal: una xica venent les entrades, dos porters, una senyora al bany, una venent snacks, dos tècnics, un agranador, un espontani (?) i segurament algú més que no vam veure.

Vam comprar dues entrades de butaca (hi ha club, butaca i principal), i ens va semblar que estaven una mica rebregades. Li les vam mostrar al primer porter. Vam passar. Li les vam donar al segon porter i aquest, acte seguit, va eixir amb les entrades a la mà i les va tornar a la taquilla. A la següent persona li ven vendre les mateixes entrades. Es va repetir l'operació. Llavors ja vam entrar a la sala. Però qui li diu que les set persones del públic no van utilitzar les mateixes entrades? Algú havia parlat de l'art del reciclatge?

11 comentaris:

 1. Així, a priori, no em sembla una mala cosa. Potser sembla exagerat, però i tot el que s'estalvien en paper i tinta?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Mala cosa? No: és curiós. I ara tinc més curiositat per saber si la pròxima vegada em donaran les mateixes. Quants mesos (anys?) deuen durar?

   Elimina
  2. Fes-hi una marqueta per comprovar-ho!

   Elimina
  3. A mi m'agrada guardar les entrades de cinema, a vegades... (abans ho feia sempre, sempre), així que seria un problema.

   Elimina
  4. El dret a la propietat de les entrades segur que té un altre preu. Jo vaig pagar pel lloguer durant dos minuts... :)

   Elimina
 2. Tot el que s'estalvien en imprimir entrades ho gasten en els sous del nombrós personal :D

  ResponElimina
  Respostes
  1. Espero que almenys l'espontani no cobre, sinó qualsevol dia hauran de tancar el cinema.

   Elimina
  2. A Jordània ens va sorprendre això, tant de personal per poques tasques, als restaurants i a l'hotel.

   Elimina
  3. Sí. De vegades diem que ací hi ha molts treballs que consisteixen en "estar" en un lloc. Als hotels és pitjor. Almenys al cinema pots veure les pel·lícules! :D

   Elimina
 3. Ara que, potser més que reciclatge podríem dir que és "us continuat", perquè, de fet, l'entrada no ha estat llençada en cap moment. (he, he... faig filosofia barata per a un fet tanmateix curiós). Salutacions.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Tens raó, seria "extreme reusing" :)
   M'alegro de veure't per ací.

   Elimina

Gràcies per vindre. Tots els comentaris són benvinguts, i a més de franc.