11.6.15

Les bosses de plàstic - II

La bossa que més s'estila aquesta setmana, però, és aquesta. Ens l'han donat al mateix supermercat que les altres (entre altres llocs). La qüestió de la identitat corporativa no la tenen resolta, la canvien cada dia.


Un amic que va vindre de visita ens va fer notar que hi veia moltes coses del Barça sense la creu de Sant Jordi. Cert, però també n'hi ha moltes amb la creu. No li tenen cap mania especial: fan falsificacions amb creu, sense creu, amb els colors que toca, amb els que no... Pel que fa a aquestes coses, no hi ha sentiments.

8 comentaris:

 1. Anònim11.6.15

  Quan fas una falsificació tan dolenta que està plena de diferències amb l'original no se si es pot considerar falsificació o directament homenatge. La xarxa està plena de posts d'aquests "homenatges"

  ResponElimina
  Respostes
  1. Vols dir que no són originals ni falsificant?

   Elimina
  2. Creació artística. Una amiga il·lustradora em va explicar un dia quins canvis fan que quan dibuixes una imatge deixi de ser aquella imatge (ämb drets) per haver-ne fet una adaptació-homenatge/crítica/transgressió...

   Elimina
  3. Imatge amb drets? Això és més xinès que el senyor que ha fet la bossa! :D

   Elimina
 2. Jo hi veig una barreja entre el Barça i la Pepsi.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Els camins de la inspiració són inescrutables.

   Elimina
 3. No hi ha sentiments en les falsificacions, ni en els colors. Si fos el Madrid qui agués gunayat la Champions es veurien escuts del Madrid a les bosses, naturalment!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Potser sí, però a Tetuan hi ha MOLTA més festa quan guanya el Barça (aquesta vegada va ser brutal i llaaaargííííísima). Normalment, guanye o no, es veuen més escuts i colors del Barça als bars, a les samarretes, a les gorres...

   Elimina

Gràcies per vindre. Tots els comentaris són benvinguts, i a més de franc.