20.7.15

Maître-chien


Del senyor Mohamed T. només només coneixem el cartell que ha enganxat a la paret d'un estanc oferint-se com a maïtre-chien. Però l'admirem. El senyor Mohamed T. ha tirat pel dret: enviar currículums? Això és per als pusil·lànimes! Molt millor penjar directament el seu diploma, amb el valor afegit d'una bonica decoració d'un cusset ben retalladet.

No es pot negar que el senyor Mohamed T. és optimista de mena. Perquè continuar buscant treball 23 anys després d'haver-se titulat com a ensinistrador de gossos, en una ciutat on deu haver uns quinze gossos de companyia a tot estirar... D'això se'n diu no perdre l'esperança.

No ens negaran que el senyor Mohamed T. fa ganes de tindre un gos només per poder contractar-lo.

8 comentaris:

 1. I n'hi ha que ens ofeguem en un got d'aigua, aquest paio sí que té paciència! Tard o d'hora li sortirà una feina, segur.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Més tard que d'hora, ja, però segur.

   Elimina
 2. Anònim20.7.15

  Això es culpa dels llibres d’autoajuda que et diuen coses tals com “Si tens un somni l’has de perseguir fins que l’aconsegueixis”. Per sort, encara no s’ha mort de gana el pobre home.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Com ho saps, que no s'ha mort de gana? El cartell duu temps penjat i ni rastre de Mohamed T. passejant un gos pel carrer...

   Elimina
 3. There is a proverb in English - Patience is a virtue, Possess it if you can, Seldom found in woman, Never found in man. Mohamed has proved it wrong!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Patience is probably the greatest virtue of Moroccan people.

   Elimina
 4. Aqt home és un avançat, un emprenedor.

  ResponElimina
  Respostes
  1. I ja ho era fa més de 20 anys!

   Elimina

Gràcies per vindre. Tots els comentaris són benvinguts, i a més de franc.