5.6.17

Tranquil·litat


Diumenge no vam triar el millor lloc per anar a la platja (No era la de la foto, no). L'aigua estava molt bruta. A trossos, l'arena, també. En part pel tràngol i les ventades recents. I, en part, per la deixadesa: com que no ha començat la temporada, encara no netegen. També podria ser que esperen que la platja es netege sola...

I no és perquè encara no fa calor, que la temporada no ha començat, sinó pel ramadà. El nostre cotxe era l'únic del'aparcament. Hi hi havia tres aparcadors de cotxes. Doncs si tot el sou del dia depèn del nostre mig euro...! A la platja en si, només hi eren els soldats que, cada certs metres, nit i dia, vigilen des de les seues casetes roges i verdes esgavellades, o sota para-sols encara més atrotinats. Podrien distraure's arreglant-ho... Però no, clar, perquè llavors ja no vigilarien.

En tornar, la carretera també estava semideserta a les hores centrals del dia. Hauria de ser ramadà tot l'any.

4 comentaris:

 1. I no us miren malament per no seguir les normes? Suposo que no deu ser obligatori, però s'espera que els estrangers residents contemplin el ramadà? És més, i ho pregunto perquè no ho sé, com d'obligatori és seguir-lo per la gent autòctona?

  ResponElimina
 2. Què vigilen els soldats? Que està en guerra el Marroc amb algú?

  ResponElimina
  Respostes
  1. No sé sap per on ni a quina hora pot vindre l'enemic.

   Elimina

Gràcies per vindre. Tots els comentaris són benvinguts, i a més de franc.